Kanuk kachel

Accessoires

Onze accessoires geven Uw Kanuk® niet alleen extra optische waarde, maar hebben ook functionele eigenschappen. Omdat de Kanuk® in vergelijking met traditionele kachels een beduidend langer en ook een lager frame heeft, vergemakkelijkt een onderstel het vullen van de haard met brandhout aanzienlijk.  Met de vele verschillende hitteschilden zorgt u ervoor dat de kachel dichter op brandbare materialen geplaatst kan worden en geeft tegelijkertijd een stoere en unieke look. Door een warmhoudplaat te gebruiken houdt u uw vochtigheidspercentage in uw woonkamer op peil.

Algemeen

Algemeen

Een andere handgreep of een asschep in de vorm van de Kanuk. Vele accessoires verkrijgbaar voor uw Kanuk kachel.

Hitteschilden

Hitteschilden

Geef je Kanuk een extra unieke uitstraling met de diverse soorten zijstukken. De zijstukken zorgen niet alleen voor het design maar voor functionaliteit waardoor u meubilair dichter tegen de haard geplaatst kan worden. Leverbaar in verschillende soorten staal en patronen.  

Onderstellen

Onderstellen

Onze onderstellen geven Uw Kanuk® niet alleen extra optische waarde, maar hebben ook functionele eigenschappen. Voor ieder model Kanuk® hebben wij een passend onderstel.

Warmhoudplaten

Warmhoudplaten

Warmhoudplaten voor de Kanuk serie 0 - IV. Een warmhoudplaat kan gebruikt worden om een pot thee of natuurlijk een pan soep warm te houden. Handig is ook om er een keteltje water op zetten. Altijd warm water bij de hand en het vochtigheidspercentage in uw woonkamer blijft op peil.

Waar te koop?

In het gehele land bevinden zich officiële dealers van Kanuk en EHV waar u terecht kunt voor advies en het aankopen van uw kachel. U kunt ze zoeken door de hieronder te zoeken in de lijst en/of kaart. Door uw kachel te kopen bij een offcieel verkooppunt bent u verzekerd van de kwaliteit, service en garantie die hoort bij uw Kanuk en EHV kachel!

Vind een dealer bij u in de buurt