Onze kachels

Kanuk kachel

De hete lucht haard met stijl

Bent u al enige tijd op zoek naar een verwarming die niet alleen uw kamers snel en gelijkmatig op temperatuur brengt, maar ook ontworpen is volgens een tijdloos design? Dan zijn de Kanuk® kachels precies de juiste keus. Met zijn vormgeving die nauwelijks indrukwekkender en onvergetelijker kan zijn, is hij een absolute blikvanger in ieder huis.

Gezellige warmte, een knus geknetter van hout en een uniek zicht op de vlammen verhogen Uw gevoel van welbehagen op aangename wijze. U zou zich op koude winterdagen met de Kanuk® hete lucht haard deze extra behaaglijkheid moeten gunnen.

Kanuk® Classic

Kanuk® Classic

De Kanuk® Classic wordt sinds mensenheugenis gestookt met brandhout, de brandstof van het Stenen Tijdperk. Tegenwoordig wint deze brandstof steeds meer terrein, omdat die zorgt voor milieuvriendelijke en bijna CO2-neutrale warmte. Het klassieke Kanuk® model is efficiënt en verkrijgbaar in verschillende maten en varianten. Elegant anders, ongelofelijk heethoofdig en hongerig presenteert de Kanuk® zich bijvoorbeeld met "Raft Deluxe" - een hoogwaardig onderstel van hout, glas en fijn leder dat handgemaakt is in onze timmerwerkplaats en met bijpassende bekleding wordt afgewerkt.

Kanuk® met kookplaat

Kanuk® met kookplaat

De Kanuk® serie omvat naast de klassieke modellen een serie met geïntegreerde kookfunctie. Deze zogeheten modellen met kookplaat kunnen gemakkelijk en zonder gebruik van extra accessoires gebruikt worden voor het warmhouden en koken van voedsel en dranken. De verbrandingskamer in deze modellen is zo geconstrueerd dat de vlammen contact hebben met de onderzijde van de kookplaat. Deze modellen zijn vooral populair in eetgelegenheden. De Kanuk® met kookplaat is zeer schikt voor gebruik binnen- en buitenshuis, bijvoorbeeld voor het warmhouden van stoofpot of glühwein.

EHV® series

EHV® series

De EHV® serie onderscheid zich door de uitzonderlijke design maar niet alleen praten we hier over een gedurfd design en de hoogste kwaliteitsnormen, maar bovendien profiteren U en het milieu van een bijna perfecte verbrandingstechnologie. De nieuwe EHV® serie is niet alleen met vlag en wimpel door de strenge keuring gekomen, maar verkreeg ook bij het extra behaaglijkheidsonderzoek de onderscheiding "hoge kwaliteit houtkachel". Bij deze extra controle, die niet wettelijk verplicht is, wordt vooral de uitstoot van fijnstof, die de gebruiker direct treft, gemeten voor een extreem schone verbranding.

Waar te koop?

In het gehele land bevinden zich officiële dealers van Kanuk en EHV waar u terecht kunt voor advies en het aankopen van uw kachel. U kunt ze zoeken door de hieronder te zoeken in de lijst en/of kaart. Door uw kachel te kopen bij een offcieel verkooppunt bent u verzekerd van de kwaliteit, service en garantie die hoort bij uw Kanuk en EHV kachel!

Vind een dealer bij u in de buurt